Menu

Menu

Blog post featured image

We gaan weer open!

Lieve Klanten,

We hebben fantastisch nieuws. Vanaf maandag 11 mei 2020 mogen wij onze werkzaamheden weer hervatten. Natuurlijk met alle maatregelen betreffende de hygiëne voorschriften en omgangsregelingen zoals die bepaald zijn door het kabinet en het OMT.

We werken alleen op telefonische afspraak, dit is onderdeel van de voorschriften. Afspraken die al gepland stonden blijven staan. Indien je een afspraak wil, zogezegd alleen telefonisch. Wij zullen later ook hier ons hygiëne protocol bekend maken.

Je kan bellen vanaf morgenochtend (donderdag 7-5-2020) 8:30 uur naar 06-49404444. Vrijdag kunt je tevens naar de salon bellen (0320-213855). A.j.b. geen berichten via sociale media aangezien wij je persoonlijk moeten spreken voor het maken van afspraak. Helaas kunnen wij niet iedereen direct maandag weer knippen, graag je begrip hiervoor.

Wij hebben er weer ontzettend veel zin en verwelkomen je zo snel mogelijk, tot snel,

Team Debby’s Haircollection

COLOR@HOME by DHC

Speciaal voor onze kleur-klanten bieden wij een nieuwe service aan! Je kunt nu zelf je aanzet/uitgroei bijwerken. Je maakt daarbij gebruik van de professionele haarverf van Schwarzkopf/Davines die wij ook in de salon gebruiken en wij maken een speciaal recept voor je klaar. Wij staan je graag telefonisch te woord om bovenstaande door te spreken en een afspraak te plannen.

Het ophalen en betaling van de verf geschiedt allemaal via de juiste voorschriften. De verf wordt geleverd incl. een stappenplan/gebruiksaanwijzing. Indien gewenst staan we je tijdens de behandeling ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op 06-49404444 (telefonisch of whatsapp) of via email op info@debbyshaircollection.nl.

Team Debby’s Haircollection

Blog post featured image

Wij zijn gesloten t/m 6 April

Lieve klanten,

Helaas kregen wij maandag 23-3 te horen dat wij voorlopig ons geliefde beroep niet mogen uitoefenen. Dit alles natuurlijk in het belang van onze klanten, onszelf en het welzijn en de veiligheid van onze families en iedereen die bij de salon betrokken is.

Vooralsnog zijn we gesloten t/m 6 april, we vragen u vriendelijk om op de hoogte te blijven via onze website, Instagram & Facebook pagina. Mocht u in de tussentijd vragen hebben kunt u bellen naar 06-49404444.

Zodra deze meest uitdagende tijd is verstreken, zullen we onze deuren openen om u terug te verwelkomen en u te verwennen als nooit tevoren.

Team Debby’s Hair Collection,
Marjolein, Melia, Patricia, Sharon & Debby.

Nieuws omtrent Corona

Beste klanten,

Zoals bij een ieder bekend is Nederland in de greep van het Corona virus. Debby’s Hair Collection volgt daarbij direct de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Vooralsnog kan de kapsalon gewoon open blijven en bent u van harte welkom in onze salon. In onze salon zullen wij alle voorschriften volgen en waar mogelijk nog extra maatregelen treffen. Dit alles met het oog op uw en onze gezondheid.

Mocht u zelf last hebben van uw gezondheid met de volgende verschijnselen, neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn en/of koorts vragen wij u uw afspraak tijdig af te bellen. Daarnaast proberen wij rekening te houden met het aantal personen in de salon. Wij vragen u dan ook op het afgesproken tijdstip te komen (max 5. min ervoor) en alleen te komen voor de persoon waar de afspraak voor is gemaakt. Indien u een afspraak voor een kind heeft is er maximaal 1 begeleider toegestaan. Ook hierbij vragen wij uw begrip om met zo min mogelijk personen tegelijk tijdig in de salon aanwezig te zijn.

Mocht u uw afspraak willen verzetten, kunt u contact opnemen met de kapsalon  of met Debby (op tijdstippen dat de salon niet open is).

Telefoon Salon: 0320-213855
Telefoon Debby: 06-4940 4444 (SMS bericht of Whatsapp bericht is ook mogelijk).

Team Debby’s Hair Collection.