Menu

Menu

Blog post featured image

Helaas, weer in Lockdown.

Tot onze grote spijt moeten wij tot en met 14 januari 2022 wederom gesloten blijven.

In deze laatste maand van het jaar vinden we dat extra vervelend, maar uiteraard willen ook wij er alles aan doen om te zorgen dat we elkaar snel weer kunnen zien.

Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau of iets anders? Ook nu de salon dicht is kunnen we je helpen met o.a. styling advies en bezorgen we vanuit de salon. Daarnaast kan je telefonisch kleuringen bestellen die wij op maat voor je klaar maken. Bel ons op 06-49404444.

We wensen jullie natuurlijk fijne feestdagen en zien jullie allemaal heel snel terug in 2022.

Liefs en blijf gezond,
Team DHC

Blog post featured image

3 Maart gaan we open!

Lieve Klanten, goed nieuws voor ons én voor jullie.

Woensdag 3 maart gaan wij na bijna 3 maanden weer open. Super nieuws! Voor Team DHC betekend dit dat we jullie allemaal weer gaan zien en jullie onze vertrouwde professionele behandeling kunnen geven, natuurlijk rekening houdend met de geldende richtlijnen.

Vanavond en morgenochtend gaan wij de planning maken voor de bezetting. Morgen 24 februari vanaf 12:00 uur zijn wij bereikbaar via de volgende telefoonnummers : 0320-213855 en 06-49404444. We kunnen alleen telefonische afspraken maken, dus niet per mail, niet via SMS/Whatsapp en niet in de salon (of aan de deur zelf). We hopen op jullie begrip ook al zal het soms wat moeite kosten om ons aan de lijn te krijgen.

Tot snel, wij hebben er zin in,
Liefs Team DHC


Blog post featured image

2 maart weer open?

Lieve klanten,
Vooruitlopend op al het goede nieuws zijn wij hartstikke blij dat jullie staan te popelen om weer naar de salon te komen. Maar nog even geduld … we gaan pas inplannen als een heropening zeker is.

Wij wachten daarom de persconferentie van 23 februari af. Als we open mogen zullen wij de telefoon in de salon vanaf 24 februari weer gaan opnemen om door te boeken. Ik hoop dat jullie zullen begrijpen dat we niet in 1 week al onze klanten kunnen inplannen. We zullen vanaf de heropening gaan werken met verruimde openingstijden zodat wij iedereen zo snel mogelijk kunnen ontvangen.

En, naar de kapper gaan wordt een uitje! Dus alsjeblieft nog even geduld!

Veel liefs, Team DHC

COLOR@HOME by DHC

Speciaal voor onze kleur-klanten bieden wij een nieuwe service aan! Je kunt nu zelf je aanzet/uitgroei bijwerken. Je maakt daarbij gebruik van de professionele haarverf van Schwarzkopf/Davines die wij ook in de salon gebruiken en wij maken een speciaal recept voor je klaar. Wij staan je graag telefonisch te woord om bovenstaande door te spreken en een afspraak te plannen.

Het ophalen en betaling van de verf geschiedt allemaal via de juiste voorschriften. De verf wordt geleverd incl. een stappenplan/gebruiksaanwijzing. Indien gewenst staan we je tijdens de behandeling ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op 06-49404444 (telefonisch of whatsapp) of via email op info@debbyshaircollection.nl.

Team Debby’s Haircollection

Nieuws omtrent Corona

Beste klanten,

Zoals bij een ieder bekend is Nederland in de greep van het Corona virus. Debby’s Hair Collection volgt daarbij direct de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Vooralsnog kan de kapsalon gewoon open blijven en bent u van harte welkom in onze salon. In onze salon zullen wij alle voorschriften volgen en waar mogelijk nog extra maatregelen treffen. Dit alles met het oog op uw en onze gezondheid.

Mocht u zelf last hebben van uw gezondheid met de volgende verschijnselen, neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn en/of koorts vragen wij u uw afspraak tijdig af te bellen. Daarnaast proberen wij rekening te houden met het aantal personen in de salon. Wij vragen u dan ook op het afgesproken tijdstip te komen (max 5. min ervoor) en alleen te komen voor de persoon waar de afspraak voor is gemaakt. Indien u een afspraak voor een kind heeft is er maximaal 1 begeleider toegestaan. Ook hierbij vragen wij uw begrip om met zo min mogelijk personen tegelijk tijdig in de salon aanwezig te zijn.

Mocht u uw afspraak willen verzetten, kunt u contact opnemen met de kapsalon  of met Debby (op tijdstippen dat de salon niet open is).

Telefoon Salon: 0320-213855
Telefoon Debby: 06-4940 4444 (SMS bericht of Whatsapp bericht is ook mogelijk).

Team Debby’s Hair Collection.