Menu

Menu

Nieuws omtrent Corona

Beste klanten,

Zoals bij een ieder bekend is Nederland in de greep van het Corona virus. Debby’s Hair Collection volgt daarbij direct de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Vooralsnog kan de kapsalon gewoon open blijven en bent u van harte welkom in onze salon. In onze salon zullen wij alle voorschriften volgen en waar mogelijk nog extra maatregelen treffen. Dit alles met het oog op uw en onze gezondheid.

Mocht u zelf last hebben van uw gezondheid met de volgende verschijnselen, neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn en/of koorts vragen wij u uw afspraak tijdig af te bellen. Daarnaast proberen wij rekening te houden met het aantal personen in de salon. Wij vragen u dan ook op het afgesproken tijdstip te komen (max 5. min ervoor) en alleen te komen voor de persoon waar de afspraak voor is gemaakt. Indien u een afspraak voor een kind heeft is er maximaal 1 begeleider toegestaan. Ook hierbij vragen wij uw begrip om met zo min mogelijk personen tegelijk tijdig in de salon aanwezig te zijn.

Mocht u uw afspraak willen verzetten, kunt u contact opnemen met de kapsalon  of met Debby (op tijdstippen dat de salon niet open is).

Telefoon Salon: 0320-213855
Telefoon Debby: 06-4940 4444 (SMS bericht of Whatsapp bericht is ook mogelijk).

Team Debby’s Hair Collection.